Gratis haaranalyse | Haarwerk Expert, specialist in haarwerken en pruiken
15733
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15733,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Gratis Haaranalyse

Informatie over haarproblemen

Zowel mannen als vrouwen krijgen weleens te maken met haarproblemen zoals, haaruitval, dunner wordend haar of kale plekken. Het is voor de meeste mensen een heftige confrontatie wanneer blijkt dat het hebben van een volle haardos niet meer vanzelfsprekend is. Dit kan leiden tot (grote) onzekerheid. Wilt u meer informatie over haarproblemen, dan kunt u bij ons terecht. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek.

Oorzaken van haarproblemen

De oorzaken van haaruitval en andere haarproblemen kunnen zeer verschillend zijn. De meest voorkomende oorzaak is erfelijke aanleg en verschillende vormen van Alopecia. Maar ook hormonale afwijkingen, huidziektes als eczeem en allergie, bestraling, chemotherapie, stress en gebruik van medicijnen kunnen haarverlies veroorzaken. Komt één van deze oorzaken u bekend voor? Maak dan hieronder vrijblijvend een afspraak voor een gratis haaranalyse.

Gratis Haaranalyse

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om haarproblemen te verhelpen en ervoor te zorgen dat u zelfverzekerd door het leven gaat. Met een zeer persoonlijke benadering geven wij u een uiterst professionele haaranalyse. Hiermee leert u direct welke haarstijl het beste bij u past. Bij ons krijgt u advies op maat. Dit alles gebeurt (uiteraard) discreet in onze salon in het Utrechtse Driebergen-Rijsenburg.