Haarproblemen bij vrouwen - Krijg passend advies bij Haarwerk Expert
15487
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15487,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Haarproblemen bij vrouwen

Haarwerk-Expert-Haarproblemen-bij-vrouwen

Haarproblemen bij vrouwen

Voor vrouwen is het verliezen van haar vaak een groot probleem. Haarproblemen bij vrouwen hebben vaak te maken met haaruitval of dun, droog, vet of futloos haar. Deze problemen kunnen een grote invloed hebben op de gemoedstoestand van een vrouw.

 

Heeft u last van problemen met uw haar? Het verliezen van haar in extreme mate heeft uiteenlopende oorzaken. Welke oplossing in uw situatie het beste is bespreekt één van de specialisten van Haarwerk Expert graag met u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten staan altijd voor u klaar en adviseren u graag over de voor u beste oplossing.

 

De oorzaken van haarproblemen

Veel voorkomende oorzaken van haarverlies bij vrouwen zijn (net als bij mannen), erfelijke aanleg, stress, (huid)ziektes, medicijngebruik en voeding. Maar bij vrouwen kan ook de zwangerschap en de menopauze (overgang) haaruitval als gevolg hebben.

Persoonlijk gesprek

Wanneer u last heeft van haarproblemen is het prettig om persoonlijk advies te krijgen. Tijdens een persoonlijk gesprek bij Haarwerk Expert analyseren wij het haar en de hoofdhuid. Wij bespreken alles wat u wilt weten en natuurlijk de mogelijke oplossingen. Wij helpen u graag op weg met alle zaken rondom de verzekering.

 

Wilt u meer informatie? Kom gerust een keer bij ons langs als u in de buurt bent of maak direct een afspraak.

Haarproblemen-bij-vrouwen-Haarwerk-Expert

Mensen kiezen voor Haarwerk Expert, omdat wij:

  • Ervoor zorgen dat de pruik past bij de vorm van uw gezicht en de kleur van uw wenkbrauwen;
  • De juiste techniek toepassen bij het in model knippen van de pruik;
  • Alleen de hoogste productkwaliteit leveren;
  • Eventueel bij u thuis komen passen;
  • Ook de verzorging van de pruik voor onze rekening willen nemen;
  • Altijd voor u klaarstaan om service te verlenen.

Bezoek onze locatie in Driebergen

Haarwerk Expert is gevestigd in een mooie salon in het Utrechtse Driebergen-Rijsenburg. Hier wordt u vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Wij nemen echt de tijd voor u en stellen u zoveel mogelijk op uw gemak!