Haarproblemen - Haarwerk Expert, specialist in haarwerken en pruiken voor dames, heren en kinderen.
15331
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15331,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Haarproblemen

Informatie over haarproblemen

Zowel mannen als vrouwen krijgen weleens te maken met haarproblemen zoals, haaruitval, dunner wordend haar of kale plekken. Het is voor de meeste mensen een heftige confrontatie wanneer blijkt dat het hebben van een volle haardos niet meer vanzelfsprekend is. Dit kan leiden tot (grote) onzekerheid.

Oorzaken haarproblemen

De oorzaken van haaruitval en andere haarproblemen kunnen zeer verschillend zijn. De meest voorkomende oorzaak is erfelijke aanleg en verschillende vormen van Alopecia. Maar ook hormonale afwijkingen, huidziektes als eczeem en allergie, bestraling, chemotherapie, stress en gebruik van medicijnen kunnen haarverlies veroorzaken.

Contact met Haarwerk Expert

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om haarproblemen te verhelpen en ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd door het leven gaat. Met een zeer persoonlijke benadering en uiterst professionele haarwerken biedt Haarwerk Expert iedereen de meest natuurlijke oplossing voor alle haarproblemen. Ervaar de sensatie van haar, mooier dan echt!