Haaruitval bij uw kind? Krijg passend advies bij Haarwerk Expert
15876
page-template-default,page,page-id-15876,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Haaruitval kinderen

Haaruitval kinderen

Haaruitval bij kinderen kent verschillende oorzaken en gradaties. Heeft uw kind last van haarverlies? Kom bij ons langs of maak een vrijblijvende afspraak. De professionele haarwerkspecialisten vertellen u meer over de eventueel te nemen stappen en mogelijke oplossingen.

 

haaruitval-kinderen-haarwerk-expert

 

Oorzaken haaruitval bij kinderen

Als er haaruitval bij kinderen of jongeren plaatsvindt is de schrik in eerste instantie groot. Is mijn kind ziek? Wordt de haaruitval erger? De eerste stap is het bezoeken van een arts of specialist die onderzoek doet, zodat u een goede diagnose krijgt. De oorzaken van haaruitval zijn namelijk heel verschillend. Denk hierbij aan:
– Voeding;
– Een traumatische gebeurtenis;
– Ziekte, schimmels of infecties.

 

Haaruitval bij mijn kind, wat nu?

Als de arts de exacte oorzaak heeft ontdekt is het vaak belangrijk om deze oorzaak eerst weg te nemen. Het haar groeit dan meestal (afhankelijk van de aandoening) weer terug. De haaruitval of kale plekken kunnen zich ook verder uitbreiden. Wordt uw kind veel gepest vanwege de haaruitval? Soms neemt onzekerheid de overhand. Dan willen wij u graag doorverwijzen naar Stichting Haarwensen. Zij zorgen ervoor dat kinderen een mooie pruik kunnen dragen, zonder dat daar kosten aan verbonden zitten voor de ouders. Is de haaruitval niet dermate ernstig dat een pruik nodig is? Onze specialisten helpen u en uw kind graag om een goede oplossing te vinden.

Bezoek onze locatie in Driebergen-Rijssenburg

Haarwerk Expert is gevestiging in een mooie salon in het Utrechtse Driebergen-Rijssenburg. Hier wordt u vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Wij nemen echt de tijd voor u en stellen u zoveel mogelijk op uw gemak.

Gratis adviesgesprek

Wij vinden het belangrijk dat u naar huis gaat met een haarwerk dat niet alleen past bij uw gezicht, maar ook de juiste kleur en dikte heeft. Naast model en uiterlijk speelt levensstijl ook een belangrijk rol. Wij inventariseren in een persoonlijk gesprek alle wensen, zodat u snel vol zelfvertrouwen over straat kunt gaan.

Wilt u meer informatie? Kom gerust een keer bij ons langs als u in de buurt bent of maak direct een afspraak.