Haaruitval mannen? Krijg passend advies bij Haarwerk Expert
15871
page-template-default,page,page-id-15871,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Haaruitval mannen

Haaruitval mannen

Haaruitval bij mannen komt veelvuldig voor en dat is niet gewenst. De oorzaken lopen vaak uiteen en de manier van behandelen hangt af van de exacte oorzaak. Haaraanvullingen, toupetten of pruiken zijn mogelijke oplossingen, waardoor u weer een volle bos haar heeft, die bij uw leeftijd en uitstraling past. Bij Haarwerk Expert bent u aan het juiste adres.

 

Haaruitval-mannen-Haarwerk-Expert

 

Oorzaken haaruitval bij mannen

Het uitvallen van haar kan verschillende oorzaken hebben. Over het algemeen is erfelijke kaalheid (alopecia androgenetica) de meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen. Het verliezen van haar door stress komt ook voor bij mannen, hoeveel dat in mindere mate is dan bij vrouwen. Daarnaast hebben mannen ook wel eens last van pleksgewijze kaalheid (alopecia areata), waarvan de oorzaak niet 100% vast te stellen is.

 

Wat te doen bij haaruitval bij mannen?

Wilt u haaruitval tegengaan? Hierbij is het belangrijk om eerst vast te stellen waar de haaruitval door veroorzaakt wordt, zodat de beste behandeling en verzorgingsproducten bepaald kunnen worden. Wij willen u hier graag persoonlijk bij helpen door middel van een gratis haaranalyse. Door deze haaranalyse kunnen wij u voorzien van advies op maat.

 

Oplossingen bij kaalheid en haarverlies

In sommige gevallen is het haarverlies dermate hevig dat er sprake is van (beginnende) kaalheid. In dat geval bieden haaraanvullingen of pruiken een passende oplossing. Haarwerk Expert levert een compleet pakket aan haarwerken, zoals:
• Echte en synthetische pruiken.
• Haaraanvullingen en haarwerken voor mannen.

 

Persoonlijk advies

Wij vinden het belangrijk dat u naar huis gaat met een haarwerk dat niet alleen past bij uw gezicht, maar ook de juiste kleur en dikte heeft. Naast model en uiterlijk speelt levensstijl ook een belangrijk rol. Wij inventariseren in een persoonlijk gesprek alle wensen, zodat u snel vol zelfvertrouwen over straat kunt gaan.

Wilt u meer informatie? Kom gerust een keer bij ons langs als u in de buurt bent of maak direct een afspraak.