Haaruitval vrouwen? Krijg passend advies bij Haarwerk Expert
15863
page-template-default,page,page-id-15863,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Haaruitval vrouwen

Haarwerk-Expert-Haaruitval-Vrouwen

Haaruitval vrouwen

Het uitvallen van haar bij vrouwen komt vaker voor dan u waarschijnlijk denkt. Heeft u last van haaruitval en maakt u zich zorgen? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Haarwerk Expert en laat u adviseren over een geschikte oplossing. Onze gecertificeerde en ervaren haarwerkexperts geven u alle aandacht, zorg en tijd.

 

Oorzaken haaruitval bij vrouwen

De oorzaken van haarverlies bij vrouwen zijn in sommige gevallen duidelijk aanwijsbaar, zoals chemotherapie, hormonale schommelingen of een slechte conditie van de hoofdhuid. In andere gevallen kan er ook sprake zijn van plotseling extreme haaruitval. Over het algemeen zijn de meest voorkomende soorten haaruitval bij vrouwen:

– Erfelijke haaruitval (alopecia androgenetica)
– Haaruitval door medicijngebruik
– Haaruitval door stress (telogeen effluvium)
– Haarziektes (bijvoorbeeld: alopecia areata)

Wat kunt u doen tegen haaruitval?

Het uitvallen van haar heeft veel invloed op het dagelijkse functioneren. Vrouwen vinden het vaak een lastig onderwerp om over te praten. Toch is het belangrijk om uw probleem bespreekbaar te maken met een specialist, zoals uw eigen huisarts. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies. Bij Haarwerk Expert nemen wij altijd de tijd voor uw. Tijdens een persoonlijk gesprek analyseren wij uw haar en hoofdhuid, zodat wij passend advies kunnen geven.

4 tips om haaruitval te voorkomen

Ondanks dat u last heeft van haaruitval kunt u er alsnog voor zorgen dat het haar dat overblijft in goede conditie blijft. Wij geven u graag 4 tips om verdere haaruitval te voorkomen:

Weer voorzichtig met uw haar: Het is belangrijk om milde shampoo te gebruiken en goed voor uw hoofdhuid te zorgen. De haarwerkspecialisten van Haarwerk Expert kunnen u advies geven over haarverzorgingsproducten die geschikt zijn;
Vermijd zoveel mogelijk het gebruik van een krul-, stijltang of föhn;
Verminder stressvolle situaties;
Let op uw voeding: Het is belangrijk om goed op je voeding te letten. Denk hierbij aan ijzer, eiwitten, vitamine C, zink en biotine.

Vergoeding van uw verzekering

 

Basisvergoeding 2019: €436,-

 

De aanschaf van een haarwerk kost geld. Houd rekening met enkele honderden euro’s. Wordt uw haaruitval veroorzaakt door een ziekte zoals Alopecia Androgenitica of is het een gevolg van chemotherapie behandelingen, dan komt u voor een vergoeding in aanmerking. Haarwerkexpert is gecertificeerd door de Sectie Haarwerk Koninklijke ANKO, waardoor u aanspraak kunt maken op een wettelijke bijdrage.

 

De basisvergoeding voor 2019 is: €436,00. Ieder jaar heeft u recht op een nieuw haarwerk en mag u van deze vergoeding gebruik maken. Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is het noodzakelijk dat u een verwijzingsformulier van uw huisarts of specialist kunt overleggen. Bij aanschaf van uw haarwerk verrekenen wij het vergoedingsbedrag van uw zorgverzekeraar direct met de aanschafprijs.

Bezoek onze locatie in Driebergen-Rijssenburg

Haarwerk Expert is gevestiging in een mooie salon in het Utrechtse Driebergen-Rijssenburg. Hier wordt u vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Wij nemen echt de tijd voor u en stellen u zoveel mogelijk op uw gemak.

Persoonlijk advies

Wij vinden het belangrijk dat u naar huis gaat met een haarwerk dat niet alleen past bij uw gezicht, maar ook de juiste kleur en dikte heeft. Naast model en uiterlijk speelt levensstijl ook een belangrijk rol. Wij inventariseren in een persoonlijk gesprek alle wensen, zodat u snel vol zelfvertrouwen over straat kunt gaan.

Wilt u meer informatie? Kom gerust een keer bij ons langs als u in de buurt bent of maak direct een afspraak.