Last van haaruitval? Krijg passend advies bij Haarwerk Expert
15809
page-template-default,page,page-id-15809,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Haaruitval

Veel haaruitval of extreem haarverlies

Heeft u last van haaruitval of extreem haarverlies en maakt u zich zorgen? Het verliezen van haar in extreme mate heeft uiteenlopende oorzaken. Welke oplossing in uw situatie het beste is bespreekt één van de specialisten van Haarwerk Expert graag met u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten staan altijd voor u klaar en adviseren u graag over de voor u beste oplossing.

 

Haaruitval-HaarwerkExpert

 

De gevolgen van extreem haarverlies

Heeft u last van plotselinge haaruitval? Zowel mannen, vrouwen als kinderen krijgen soms te maken met extreem haarverlies. Dit is voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis. Mensen met haaruitval durven soms zelfs niet meer over straat te lopen en gaan sociale activiteiten vermijden. Door het dragen van hoeden en petten verbergen zij hun dunne haar (of kale plekken) zo veel mogelijk.

 

De oorzaken van haarverlies

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Deze oorzaken kunnen heel duidelijk aanwijsbaar zijn, zoals chemobehandelingen. Daarnaast onderscheiden wij de volgende oorzaken:
– Haaruitval door stress (telogeen effluvium)
– Haarziektes, zoals alopecia
– Haaruitval door medicijngebruik
– Haaruitval door slechte voeding

 

Bij vrouwen komt het soms ook wel eens voor dat hormonale schommelingen haarverlies tot gevolg hebben. Erfelijk haarverlies gaat geleidelijk en wordt vaak in de loop van de tijd past opgemerkt.

 

Persoonlijk gesprek

Wanneer u last heeft van haarverlies is het prettig om persoonlijk advies te krijgen. Tijdens een persoonlijk gesprek bij Haarwerk Expert analyseren wij het haar en de hoofdhuid. Wij bespreken alles wat u wilt weten en natuurlijk de mogelijke oplossingen. Wij helpen u graag op weg met alle zaken rondom de verzekering.

 

Voordelen Haarwerk Expert

De medewerkers van Haarwerk Expert hebben jarenlange ervaring. Wij kennen de oorzaken en gevolgen van (ernstig) haarverlies. Welke oplossing het beste bij u past voelen onze experts daarom goed aan. Wanneer u voor Haarwerk Expert kiest, dan kunt u rekenen op:
– Helder en duidelijk advies;
– Volledige privacy;
– Geen overvolle wachtkamers.

Wilt u meer informatie? Kom gerust een keer bij ons langs als u in de buurt bent of maak direct een afspraak.