Oorzaken haaruitval? Krijg passend advies bij Haarwerk Expert
15885
page-template-default,page,page-id-15885,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Oorzaken haaruitval

Oorzaken haaruitval

Haaruitval heeft veel invloed op het zelfvertrouwen, bij zowel mannen als vrouwen. Of het nu gaat om dunner wordend haar, breekbaar en poreus haar of extreme haaruitval; de problemen zijn verschillend en kennen andere oorzaken.

 

 

Haaruitval oorzaken

Heeft u last van haaruitval? Haaruitval kan tijdelijk, maar ook blijvend zijn. De verschillende oorzaken van haaruitval:

• Haaruitval bij chemo: Tijdens chemotherapie is er een grote kans dat uw haar uitval. Dit tijdelijke haarverlies heeft veel invloed op uw zelfvertrouwen;
• Haaruitval door stress: Deze vorm van haaruitval is in veel gevallen tijdelijk en een reactie op een stressvolle gebeurtenis;
• Haaruitval door medicijnen: Bijvoorbeeld door het gebruik van antibiotica of de anticonceptiepil;
• Haaruitval door vitaminetekort;
Hormonale haaruitval: Bijvoorbeeld door de overgang;
• Een vorm van alopecia: Hierbij is er sprake van het ontbreken of verliezen van haar, bijvoorbeeld pleksgewijs.

 

Onze oplossingen bij haaruitval

Herkent u een van de bovenstaande oorzaken? De specialisten van Haarwerk Expert helpen u graag met een persoonlijke oplossing, zoals:

• Een haar- en/of hoofdhuidbehandeling;
• Haarstuk of pruik op maat (met of zonder medische indicatie);
• Natuurlijke behandel- en haarproducten.

 

Wat de geschikte oplossing voor u ook gaat worden; wij zorgen ervoor dat u naar huis gaat met een haarwerk dat niet alleen past bij uw gezicht, maar ook de juiste kleur en dikte heeft.

 

Gratis adviesgesprek

Haarwerk Expert biedt oplossingen voor ieder type haaruitval. Een verzorgd kapsel is voor iedereen een waardevol bezit. Heeft u last van specifieke haar- of hoofdhuidproblemen? U bent van harte welkom bij Haarwerk Expert voor een kosteloze haar- en hoofdhuidanalyse. Op basis van deze analyse geven wij u advies over de producten die de gezondheid van uw hoofdhuid verbeteren en de haargroei stimuleren.

 

Persoonlijk advies

Wij vinden het belangrijk dat u naar huis gaat met een haarwerk dat niet alleen past bij uw gezicht, maar ook de juiste kleur en dikte heeft. Naast model en uiterlijk speelt levensstijl ook een belangrijk rol. Wij inventariseren in een persoonlijk gesprek alle wensen, zodat u snel vol zelfvertrouwen over straat kunt gaan.

Wilt u meer informatie? Kom gerust een keer bij ons langs als u in de buurt bent of maak direct een afspraak.