Procedures, nazorg etc. - Haarwerk Expert, specialist in haarwerken en pruiken voor dames, heren en kinderen.
15641
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15641,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Procedures, nazorg etc.

Procedures

 

Wij dragen zorg voor een eerste afspraak binnen 5 werkdagen. Levertijd van confectie haarwerk is per direct of binnen 2 werkdagen; levertijd van maathaarwerk is maximaal 12 weken. Wij bieden de mogelijkheid van reservering voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken. Wij werken middels de Erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist (AHS) en de Klantenprocedure van de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC).

 

Nazorg

 

De nazorg van uw haarwerk is een essentieel onderdeel bij de aanschaf van haarwerken van Haarwerk Expert. Wij verzorgen kosteloos instructies hoe u het haarwerk het beste kunt wassen en in model brengen. Eventuele aanpassingen aan het haarwerk kunnen wij ook uitvoeren.

 

Klachtenprocedure Haarwerk Expert

 

  • Als er een klacht is, wordt de cliënt gevraagd het klachtenformulier in te vullen. Dit formulier kan worden toegezonden of worden gedownload van onze website.
  • De ontvangst van het klachtenformulier wordt binnen een week bevestigd.
  • Het klachtenformulier wordt door Haarwerk Expert verwerkt in het klantenbehandelformulier.
  • Acties, zoals opgenomen in het klachtenbehandelformulier, worden afgewerkt.
  • Klachten worden zowel schriftelijk als elektronisch bewaard. Schriftelijk in het cliëntendossier (als klacht is afgehandeld) en in de klachtenordner, elektronische in een map met klachten. De ordner en de map zijn onderverdeeld in “klachten in behandeling” en “klachten afgehandeld”.
  • Haarwerk Expert zal binnen twee weken na ontvangst een correctievoorstel aanbieden.
  • Indien niet tot een gezamenlijk oplossing wordt gekomen, dient de casus door de cliënt/ klager te worden aangemeld bij de klachtencommissie. De klachtencommissie kan een klacht gegrond of ongegrond verklaren.
  • Indien een van de partijen het niet eens is met de uitspraak van de klachtencommissie kan hij de casus schriftelijk aanmelden als geschil bij de ANKO. De ANKO doet voor beide partijen een bindende uitspraak.

Toelichting bij het aanmelden van de casus bij de klachtencommissie en geschillencommissie

 

Indien de klager en de leverancier niet tot een gezamenlijk oplossing zijn gekomen, dient de casus door de cliënt/klager te worden aangemeld bij de klachtencommissie.

 

Volgens de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector moet elke leverancier van medische hulpmiddelen de beschikking hebben over een klachtencommissie. Dit kan middels de klachtencommissie van ANKO.

 

De klachtencommissie dient te werken volgens de eisen van de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector. De klachtencommissie moet bestaan uit ten minste drie leden, waaronder een externe voorzitter die niet werkzaam is voor of bij de leverancier. Verder mag aan de behandeling van de klacht niet worden deelgenomen door een persoon op wiens gedraging de klacht rechtstreeks betrekking heeft. De commissie moet verder een klachtenreglement hebben en jaarlijks rapporteren aan de Inspectie Volksgezondheid. De klachtencommissie kan een klacht gegrond of ongegrond verklaren.

Toelichting bij het aanmelden van de zaak bij de geschillencommissie van ANKO

 

Indien een van de partijen het niet eens is met de uitspraak van de klachtencommissie kan hij de casus schriftelijk aanmelden als geschil bij de ANKO.

 

De taak van de Geschillencommissie is het geven van een voor beide partijen bindende uitspraak waarbij in ieder geval zal worden nagegaan of de desbetreffende leverancier heeft voldaan aan de eisen van de erkenningsregeling en aan de kwaliteitseisen van de ANKO.

Leveringsvoorwaarden en garantie

 

Haarwerk Expert garandeert dat het haarwerk vrij is van fabrieks- en materiaalfouten, voor een periode van 6 maanden.

Vrijblijvende intake

 

Tijdens de vrijblijvende intake vertellen wij alles over het hoe en wat van haarwerk. Dat doen we persoonlijk, vakkundig en eerlijk. Breng iemand mee die met u meekijkt en meeluistert. Dat is prettiger. Als u uw verzekeringsnummer en eventuele thuiszorgpas aan ons doorgeeft, zoeken wij uit voor welke vergoeding van uw haarwerk u in aanmerking komt.

Haar en Hoofdhuidanalyse

 

U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis haar en hoofdhuid analyse. Een van onze specialisten gaat samen met u kijken waar uw problemen vandaan komen. Stuur voor een afspraak een e-mail of bel ons.

Aan huis service

 

Mocht u niet in staat zijn ons te bezoeken, dan komen wij bij u thuis of in het ziekenhuis.

Privacy

 

Onze haarwerksalon biedt een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. In deze rustige omgeving gaan wij in op al uw vragen. Uw privacy is gegarandeerd.