Pruik echt haar kopen in Utrecht? Krijg passend advies bij Haarwerk Expert
16032
page-template-default,page,page-id-16032,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Pruik echt haar kopen

Haarwerk-Expert-Pruik-kopen

Pruik echt haar kopen in Utrecht?

Bent u op zoek naar een pruik van echt haar in Utrecht? Voordat u een pruik van echt haar koopt, is het belangrijk om te weten waar u op moet letten. Hieronder geven wij u belangrijke informatie, zodat u de juiste keuze kunt maken bij het aanschaffen van uw nieuwe pruik. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan met advies op maat!

 

Voordelen van echt haar pruiken

Wij hebben een uitgebreid assortiment echt haar pruiken. Deze pruiken kenmerken zich door het gebruik van natuurlijk haar van goede kwaliteit. Het voordeel van echt haar pruiken zijn de natuurlijke look en het draagcomfort. Daarnaast kunnen deze pruiken gewoon gewassen en geföhnd worden. Deze pruiken kunnen permanent gedragen worden. U kunt de pruik bijvoorbeeld dragen in bed of ermee sporten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de pruik van uw hoofd valt of glijdt. Dit gevoel geeft onze klanten het vertrouwen en de vrijheid om onbezorgd door het leven te gaan. Bent u toe aan een nieuwe look of wilt u naast uw normale pruik een keer iets anders? Een echt haar pruik is (bijna) niet te onderscheiden van uw eigen haar.

 

Onderhoud pruiken van echt haar

Het onderhouden van een echt haar pruik is zeer eenvoudig. De pruik kan lang mee gaan, als deze zeer goed verzorgd wordt. Er zijn speciale verzorgingsproducten verkrijgen, die het makkelijk maken om een echt haar pruik te onderhouden. Een pruik van echt haar kan gewoon blootgesteld worden aan regen en hitte. Daarnaast is het ook mogelijk om deze pruiken te föhnen. Een ander voordeel van een echt haar pruik is dat u het zelf in model kunt brengen. Bent u een keer toe aan een ander model of een dikke bos krullen? Geen probleem. Met een pruik van echt haar kan alles.

 

Elke pruik is maatwerk

Elke pruik is maatwerk. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, adviseren wij om eerst een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek. In een rustige omgeving wordt u door één van onze specialisten geholpen. Er wordt geluisterd naar uw wensen en gekeken naar pruiken van echt haar die optimaal passen bij de vorm van uw hoofd. Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord met persoonlijk advies.

 

Advies over echt haar pruiken

Wij vinden het belangrijk dat u naar huis gaat met een pruik die niet alleen past bij uw gezicht, maar ook de juiste kleur en dikte heeft. Naast model en uiterlijk speelt levensstijl ook een belangrijk rol. Wij inventariseren in een persoonlijk gesprek alle wensen, zodat u snel vol zelfvertrouwen over straat kunt gaan.

 

Wilt u meer informatie? Kom gerust een keer bij ons langs als u in de buurt bent of maak direct een afspraak.

Mensen kiezen voor Haarwerk Expert, omdat wij:

  • Ervoor zorgen dat de pruik past bij de vorm van uw gezicht en de kleur van uw wenkbrauwen;
  • De juiste techniek toepassen bij het in model knippen van de pruik;
  • Alleen de hoogste productkwaliteit leveren;
  • Eventueel bij u thuis kunnen komen om te passen;
  • Ook de verzorging van de pruik voor onze rekening willen nemen;
  • Altijd voor u klaarstaan om service te verlenen.

Vergoeding van uw verzekering

 

Basisvergoeding 2019: €436,-

 

De aanschaf van haarwerk kost geld. Houd rekening met enkele honderden euro’s. Wordt uw haaruitval veroorzaakt door een ziekte zoals Alopecia Androgenitica of is het een gevolg van chemo-behandelingen, dan komt u voor een vergoeding in aanmerking. Omdat Haarwerk Expert door de Sectie Haarwerk Koninklijke ANKO gecertificeerd is, kunt u aanspraak maken op een wettelijke bijdrage.

 

De basisvergoeding voor 2019 is: €436,00. Ieder jaar heeft u recht op een nieuw haarwerk en mag u van deze vergoeding gebruik maken. Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is het noodzakelijk dat u een verwijzingsformulier van uw huisarts of specialist kunt overleggen. Bij aanschaf van uw haarwerk verrekenen wij het vergoedingsbedrag van uw zorgverzekeraar direct met de aanschafprijs.

Bezoek onze locatie in Driebergen

Haarwerk Expert is gevestigd in een mooie salon in het Utrechtse Driebergen-Rijsenburg. Hier wordt u vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Wij nemen echt de tijd voor u en stellen u zoveel mogelijk op uw gemak!

Boek Uw Gratis Adviesgesprek

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om haarproblemen te verhelpen en ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd door het leven gaat. Bij Haarwerpexpert is het houden van een afspraak geheel vrijblijvend. Wij werken graag op afspraak, zodat wij echt de tijd voor u uit kunnen nemen. Het is ook mogelijk om te bellen en te vragen om advies over pruiken en haarwerken. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord.