Pruik kopen in Utrecht? Krijg passend advies bij Haarwerk Expert.
15990
page-template-default,page,page-id-15990,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Pruiken

Natuurlijk uitziende pruik kopen in Utrecht

Bent u op zoek naar een mooie pruik die niet van echt te onderscheiden is? Dan vindt u deze bij Haarwerk Expert. Maak direct een afspraak om een volwaardige pruik aan te laten meten. Onze specialisten helpen u graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Een nieuwe pruik kopen kan om diverse redenen. De meest voorkomende reden is het tegengaan van haaruitval. Haarwerk Expert is haarspecialist en adviseert u bij het kopen van een pruik. Haarwerk Expert heeft een ruim assortiment met verschillende pruiken voor dames en heren. Een pruik kopen is niet eenvoudig, dus daarom is het handig om u te laten adviseren door een haarspecialist. Een pruik kopen bij Haarwerk Expert geeft u zekerheid en een natuurlijke uitstraling. Wij denken met u mee, geven u advies en laten u diverse mogelijkheden zien en passen.

 

Pruiken van de specialist

Er zijn verschillende aanbieders van pruiken. Onze pruiken onderscheiden zich in de hoge mate van materialen en kwaliteit. Alle pruiken zijn van kunsthaar, echt haar of een mix daarvan. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan haarkleurcombinaties, zodat de geschikte pruik er ook voor u tussen zit.

 

Meer informatie over pruiken

Wij begrijpen dat het wellicht ongemakkelijk voor u is om de stap te nemen om ons te benaderen. U kunt daarom via verschillende manieren met ons in contact komen. Op onze website vindt u een contactformulier en e-mailadres. Stel u vraag en u ontvangt doorgaans nog binnen één werkdag een reactie. Wilt u liever direct een specialist spreken? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

 

Wanneer u een persoonlijke kennismaking prettiger vindt, dan bent u van harte welkom in onze zaak. In de prettige omgeving van onze zaak krijgt u de nodige rust en aandacht, terwijl wij op een discrete wijze advies geven en de pruik aanmeten.

Haarwerk-Expert-Pruik-kopen
Haarwerk-Expert-13
Haarwerk-Expert-Haaruitval-Vrouwen

Mensen kiezen voor Haarwerk Expert, omdat wij:

  • Ervoor zorgen dat de pruik past bij de vorm van uw gezicht en de kleur van uw wenkbrauwen;
  • De juiste techniek toepassen bij het in model knippen van de pruik;
  • Alleen de hoogste productkwaliteit leveren;
  • Eventueel bij u thuis komen passen;
  • Ook de verzorging van de pruik voor onze rekening willen nemen;
  • Altijd voor u klaarstaan om service te verlenen.

Bezoek onze locatie in Driebergen

Haarwerk Expert is gevestigd in een mooie salon in het Utrechtse Driebergen-Rijsenburg. Hier wordt u vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Wij nemen echt de tijd voor u en stellen u zoveel mogelijk op uw gemak!

Gratis Haaranalyse?

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om haarproblemen te verhelpen en ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd door het leven gaat. Met een zeer persoonlijke benadering geven wij u een uiterst professionele haaranalyse. Hiermee leert u direct welke haarstijl bij u past. U krijgt advies op maat. Dit alles discreet in onze salon in het Utrechtse Driebergen-Rijsenburg.