Pruik kopen in Utrecht? Krijg passend advies bij Haarwerk Expert.
15990
page-template-default,page,page-id-15990,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Pruik kopen

Natuurlijk uitziende pruik kopen in Utrecht

Bent u op zoek naar een mooie pruik die niet van echt te onderscheiden is? Deze vindt u deze bij Haarwerk Expert. Maak direct een afspraak om een volwaardige pruik aan te laten meten. Onze specialisten helpen u graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Een nieuwe pruik kopen kan om diverse redenen. De meest voorkomende reden is het tegengaan van haaruitval. Haarwerk Expert is haarspecialist en adviseert u bij het kopen van een pruik. Haarwerk Expert heeft een ruim assortiment met verschillende pruiken voor dames en heren. Een pruik kopen is niet eenvoudig, dus daarom is het handig om u te laten adviseren door een haarspecialist. Een pruik kopen bij Haarwerk Expert geeft u zekerheid en een natuurlijke uitstraling. Wij denken met u mee, geven u advies en laten u diverse mogelijkheden zien. Daarnaast is het mogelijk om verschillende pruiken te passen. Voorbeelden van ons werk bekijken? Klik dan hier.

 

Pruiken van de specialist

Er zijn verschillende aanbieders van pruiken, maar onze pruiken onderscheiden zich van deze aanbieders door de hoge mate van materialen en kwaliteit. Alle pruiken zijn van echt haar, kunsthaar of een mix daarvan. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan haarkleurcombinaties, zodat ook voor u de geschikte pruik ertussen zit.

 

Elke pruik is maatwerk

Elke pruik is maatwerk. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, adviseren wij om eerst een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek. In een rustige omgeving wordt u door één van onze specialisten geholpen. Er wordt geluisterd naar uw wensen en gekeken naar pruiken die optimaal passen bij de vorm van uw hoofd. Neem gerust contact op voordat u een pruik gaat kopen. Wij staan u graag te woord met persoonlijk advies.

 

Meer informatie over pruiken

Wij begrijpen dat het wellicht ongemakkelijk voor u is om de stap te nemen ons te benaderen. U kunt daarom op verschillende manieren met ons in contact komen. Op onze website vindt u een contactformulier en e-mailadres. Stel uw vraag en u ontvangt doorgaans nog binnen één werkdag een reactie. Wilt u liever direct een specialist spreken? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

 

Vindt u een persoonlijke kennismaking prettiger? U bent van harte welkom in onze zaak. In de prettige omgeving van onze zaak krijgt u de nodige rust en aandacht, terwijl wij op een discrete wijze advies geven en de pruik aanmeten.

Pruik kopen - Haarwerk Expert
Pruik kopen - Haarwerk Expert
Pruik kopen - Haarwerk Expert

Mensen kiezen voor Haarwerk Expert, omdat wij:

  • Ervoor zorgen dat de pruik past bij de vorm van uw gezicht en de kleur van uw wenkbrauwen;
  • De juiste techniek toepassen bij het in model knippen van de pruik;
  • Alleen de hoogste productkwaliteit leveren;
  • Eventueel bij u thuis kunnen komen om te passen;
  • Ook de verzorging van de pruik voor onze rekening willen nemen;
  • Altijd voor u klaarstaan om service te verlenen.

Vergoeding van uw verzekering

 

Basisvergoeding 2019: €436,-

 

De aanschaf van haarwerk kost geld. Houd rekening met enkele honderden euro’s. Wordt uw haaruitval veroorzaakt door een ziekte zoals Alopecia Androgenitica of is het een gevolg van chemo-behandelingen, dan komt u in aanmerking voor een vergoeding. Omdat Haarwerk Expert door de Sectie Haarwerk Koninklijke ANKO gecertificeerd is, kunt u aanspraak maken op een wettelijke bijdrage.

 

De basisvergoeding voor 2019 is: €436,00. Ieder jaar heeft u recht op een nieuw haarwerk en mag u van deze vergoeding gebruik maken. Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is het noodzakelijk dat u een verwijzingsformulier van uw huisarts of specialist kunt overleggen. Bij aanschaf van uw haarwerk verrekenen wij het vergoedingsbedrag van uw zorgverzekeraar direct met de aanschafprijs.

Bezoek onze locatie in Driebergen (Utrecht)

Haarwerk Expert is gevestigd in een mooie salon in het Utrechtse Driebergen-Rijsenburg. Hier wordt u vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Wij nemen echt de tijd voor u en we stellen u zoveel mogelijk op uw gemak!

Gratis Haaranalyse?

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om haarproblemen te verhelpen en ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd door het leven gaat. Met een zeer persoonlijke benadering geven wij u een uiterst professionele haaranalyse. Hiermee leert u direct welke haarstijl bij u past. U krijgt advies op maat. Dit alles discreet in onze salon in het Utrechtse Driebergen-Rijsenburg.