Vergoedingen - Haarwerk Expert, specialist in haarwerken en pruiken voor dames, heren en kinderen.
15717
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15717,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vergoedingen

Vergoedingen

Basisvergoeding 2019: €436,-

De aanschaf van haarwerk kost geld. Houd rekening met enkele honderden euro’s. Wordt uw haaruitval veroorzaakt door een ziekte zoals Alopecia Androgenitica of is het een gevolg van chemo-behandelingen, dan komt u voor een vergoeding in aanmerking. Haarwerk Expert is gecertificeerd door de Sectie Haarwerk Koninklijke ANKO, waardoor u aanspraak kunt maken op een wettelijke bijdrage.

De basisvergoeding voor 2019 is: €436,00. Ieder jaar heeft u recht op een nieuw haarwerk en mag u van deze vergoeding gebruik maken. Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is het noodzakelijk dat u een verwijzingsformulier van uw huisarts of specialist kunt overleggen. Bij aanschaf van uw haarwerk verrekenen wij het vergoedingsbedrag van uw zorgverzekeraar direct met de aanschafprijs.